CUM COMAD pe 12note?


www.12note.ro iti ofera posibilitatea sa alegi produse ordonate dupa categorii distincte (parfumuri de femeie/barbat/unisex, seturi, ingrijire personala, noutati, promotii etc.). Un simplu click pe fiecare dintre produsele listate te va duce catre o scurta descriere, fotografia in detaliu a produsului si variantele in care produsul este disponibil.

 Dupa ce te-ai hotarat asupra unuia sau mai multe produse:

  1. apasa butonul "Adauga in cos" si produsul este adaugat automat in "Cosul de cumparaturi". In continuare poti cauta si alte produse pe care sa le adaugi in cosul de cumparaturi sau acceseaza cosul de cumparaturi in vederea finalizarii comenzii.
  2.  dupa ce ai selectat comanda apasa butonul "Mergi la casă";
  3. esti in "Pagina de facturare", completeaza datele personale si adresa de livrare apoi apasa butonul "Continuati";
  4. ai ajuns in pagina "Livrare", alege una din modalitatile de livrare apoi apasa butonul "Continuati"
  5. alege modalitatea de plata din pagina "Plata" apoi "Continuati"
  6. pagina "Confirmare" unde poti verifica si "Finaliza comanda".

In cazul in care doresti o ambalare speciala a produsului cumparat sau o punga pentru cadou, nu ezita sa ne precizezi în momentul în care vei fi contactat de unul dintre consultantii nostri dupa finalizarea comenzii, în vederea confirmarii acestia.

CUM TE ABONEZI LA NEWSLETTER

Dupa inregistrarea comenzii, ai posibilitatea de a accepta sau nu, printr-o simpla bifa, abonarea la newsletter, in vederea primirii promotiilor, noutatilor sau a altor anunturi comerciale. Bifand in casuta se presupune ca avem acordul  de a iti trimite informarile fara nici un fel de alta comunicare la adresa de email furnizata la datele de facturare.

Puteti oricand sa va dezabonati apasand optiunea dezabonare accesant sectiunea "Newsletter"

Pentru politica de retur vă rugăm cititi sectiunea "Termeni si conditii

How to make a click-to-call button for your website