CUM COMAND?


www.12note.ro vă oferă posibilitatea de a alege produse ordonate dupa categorii distincte (parfumuri pentru femei/barbati/unisex | Seturi | Îngrijire | Branduri | Noutăți | Promotii etc.). Un simplu click pe fiecare dintre produsele listate vă va duce către descriere, fotografia în detaliu a produsului si variantele în care produsul este disponibil.

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit unul sau mai multe produse pe care doriti sa le achizitionati, apasati pe butonul Adaugă în coș. In continuare puteți cauta si alte produse pe care sa le adaugați in cosul de cumparaturi sau puteți vizualiza Coșul de cumpăraturi în vederea finalizarii comenzii. În pagina Coșului de cumpărături  puteți să vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionat, sa adaugati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a adauga alte produse in coș, actionati butonul Continuă cumpărăturile.

Date de facturare

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Mergi la casă, ajungând in pagina Facturare, completați datele personale si adresa de livrare (pentru facturare pe persoana jurudică bifati casuta Facturare pe firmă) apoi apasati butonul "Continuati"; 

Modalitate de livrare

- LIVRARE CURIER (în localitațile din aria de acoperire a curierului) 

- RIDICARE PERSONALĀ din București, Sector 4 (rezervată 48 ore)

Metoda de plată

Selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi. 

- Plata online - prin intermediul unui card bancar

- Plata numerar ramburs

- Transfer bancar direct - ORDIN DE PLATĂ

Verificare și finalizare

Verificați corectitudinea datelor de facturare, livrare si metoda de plată si folositi campul Informații suplimentare, care va permite sa ne transmiteți eventualele observații sau sugestii despre comandă, de exemplu: ambalare cadou, livrare incepănd cu o anumită dată etc.

Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate de 12note și că doriți (sau nu) sa va abonati la noutăti, apasati butonul Finalizați comanda.

Daca ati ales plata Online cu card bancar, este necesar sa introduceti detaliile necesare pentru confirmarea platii online, daca ati ales ca metoda de plata Ramburs, comanda este deja finalizata si trimisa catre procesare.

În cel mai scurt timp posibil veți fi contactat de unul dintre consultantii 12note în vederea confirmarii comenzii.

NOTĂ: In functie de caracteristicile comenzii (localitatea de livrare cu km. suplimentari) si de optiunile sau promoțiile disponibile periodic, este posibil ca anumitor metode de livrare sau plată, să îi fie asociate anumite costuri. Veti putea vizualiza valoarea costurilor in pasii comenzii si veti fi instiintat si de consultantul care vă va contacta telefonic.


How to make a click-to-call button for your website