DAVIDOFF

Zino Davidoff Group este o afacere de familie elvețiană și a crescut de-a lungul anilor, primul parfum a fost lansat in 1984. Fondatorul brandului, Zino Davidoff, se află în centrul mărcii și inspiră tot ceea ce este creat - colecția de produse reflectă eleganța sa naturală și aprecierea calității fine, a stilului, a autenticității și a vieții bune.

Produsele DAVIDOFF sunt elegante și moderne, ele reprezintă un amestec unic de măiestrie rafinată, dedicație pasională și rafinament, deoarece, în lumea DAVIDOFF, eleganța pură este într-adevăr atemporală.

Plăcerea într-o chestiune de frumusețe este esența unei vieți fericite."

- ZINO DAVIDOFF

Un cetățean cu adevărat global, Zino Davidoff a fost un maestru al artei de a trăi. De la Rusia elegantă la Boulevard des Philosophes din Geneva până la America de Sud fascinantă și diversă, el a umplut o viață cu călătorii aventuroase peste granițe, în încercarea de a descoperi lucrurile mai fine din lume. Zino a apreciat simplitatea și a dorit să împărtășească fericirea care vine din a te bucura de lucruri frumoase - și prin produsele sale și-a propus să împărtășească acest spirit lumii.

Numele Davidoff este acum sinonim cu plăcere, stil atemporal, viață bună, umilință și poftă de viață. Spiritul lui Zino continuă să trăiască în continuare prin intermediul oamenilor cu gânduri similare care se bucură de produse, din întreaga lume.

Filosofia durabilă a lui Zino Davidoff definește spiritul mărcii, care pune preț pe gustul pentru lucrurile mai fine din viață, deschiderea minții și împărtășirea generoasă a plăcerilor vieții.

Astăzi, portofoliul Davidoff este alcătuit din unele dintre cele mai bune obiecte din lume care au fost obținute cu grijă din întreaga lume pentru a aduce plăcere oamenilor de pretutindeni. De la articole din piele frumos realizate, ceasuri, instrumente de scris și parfumuri până la ochelari, butoni, cafea și coniac.