VORIENTAL's DAY GIVEAWAY

Concursul a luat sfârșit iar câștigătorul concursului este ALINA HOBAN din Timișoara

Va multumim tuturor pentru participare, va rasplatim fidelitatea si la plasarea unei comenzi pe site-ul nostru pana la data de 16.02.2020 beneficiati de:

discount 10% folosind codul: Voriental2020


CASTIGĂ PREMIUL PENTRU AMÂNDOI

Va fi desemnat 1 castigător ce primeste 2 premii:

1.       2 parfumuri arabesti LATTAFA din colecția SHAMS AL SHAMOOS:

  • ROSE TAIFI (pentru damă)
  • OHOOD (pentru bărbat)

2.       voucher de 10 % discount


Ce ai de făcut?

Pasul 1 - LIKE paginii de Facebook "12note Orientale"

Pasul 2 - Adaugă un comentariu la postarea concursului pe Facebook în care să etichetezi minim 3 prieteni

Exemplu: Dumitru Cristi, Florea Valentina, Chivu Laura...


Vezi detalii despre premiile oferite


Aspecte importante din "Termenii și condițiile concursului"


  • concursul se desfașoară in perioada 25.01.2020-08.02.2020.
  • se va efectua extragerea si câștigătorii vor fi desemnați cu ajutorul site-ului www.miniwebtool.com la data de 09.02.2020, pe pagina de Facebook "12note Orientale" doar daca sunt minim 30 de participanti inscrisi in concurs.
  • FIECARE PARTICIPANT ARE DREPTUL LA UN SINGUR PREMIU in cadrul unui concurs, primul premiu la care a fost extras de site-ul specificat mai sus.
  • pot participa toate persoanele fizice domiciliate in Romania, care respectă condițiile si indicatiile prezentului regulament pentru a-și valida participarea. Premiul va fi expediat prin poștă / curier numai la adrese de pe teritoriul României.

Citeste in intregime "Termenii și condițiile concursului"

Multă baftă!


Articole din blog ce te-ar putea interesa:

Odată cu sfarsitul iernii urmeaza negresit anotimpurile calduroase, care vin impreuna cu grade ridicate in termometru. Din prisma nisei de parfumerie, acest lucru ne forteaza oarecum sa schimbam un pic parfumurile cu arome dulci si foarte intense si sa purtam parfumurile cu note orientale combinate cu note mai usoare, fresh si florale, parfumurile...

In acest articol sunt prezentate cateva parfumuri arabesti dar si alte produse recomandate pentru cadou. Selectia este bazata pe doua criterii, incercand sa prezentam variante cat mai potrivite pentru a surprinde placut pe cei dragi, atat vizual cat si din punctul de vedere al simtului olfactiv.