Ai cont, ai parte!

CAMPANIA VERII - LIVRARE GRATUITA

"BUCURA-TE DE LIVRARE GRATUITA PANA LA SFARSITUL VERII !!!"

Organizatorul campaniei:

Campania #12note ""Bucura-te de livrare gratuita pana la sfarsitul verii !!!" este organizata de Exclusive Gift Shop SRL cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului - Bucuresti sub nr. J40/2803/2019, C.U.I. 40726453 denumita in continuare "12note" sau "Organizator".

Campania se va desfășura conform prezentului Regulament ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială.

  • Perioada campaniei: 06.08.2019 - 31.08.2019

Mecanismul campaniei:

  • se aplica pentru comenzi in valoare de minim 50 ron care vor beneficia de "livrare gratuita";
  • comenzile plasate online pe www.12note.ro beneficiaza de livrare gratuita (se ofera livrare gratuita doar in localitatile fara kilometrii suplimentari din aria de acoperire a firmei de curierat).

Gaseste locatia ta si afla daca vei beneficia de livrarea gratuita din cadrul campaniei "Bucura-te de livrare gratuita pana la sfarsitul verii" conform documentelor de acoperire nationala ale firmei de curierat la data de 05.07.2019 (listele au caracter informativ, 12note nu isi asuma eventualele actualizari sau modificari facute de catre firmele de curiera).