Ciorna Reviews

Din dorinta de a rasplati fidelitatea clientilor care apreciază produsele si serviciile oferite de Parfumeria 12note.ro, în data 17.03.2022, am  lansat programul de fidelitate SMART.

Client Smart 12note.ro

CE ESTE SMART? Este programul de fidelizare, complet gratuit, ce reprezinta modalitatea noastra de a îți mulțumi pentru fiecare comanda plasata.

CUM PRIMESC CREDITE SMART?

Creditele bonus se acorda în 2 modalitati:

1. CREAZA-TI CONT (GRATUIT) și la fiecare comanda online primesti inapoi credit in valoare de 2 % din suma cumparaturilor (utilizabil pentru urmatoarele cumparaturi).

2. ACORDĂ RECENZII PRODUSELOR ACHIZITIONATE și primești credit în valoare de 1 RON, pentru fiecare recenzie (primele 100 de recenzii)

*un review este eligibil dacă contine minim 5 cuvinte și este acordat din contul din care a fost achizitionat produsul respectiv

CUM UTILIZEZ CREDITELE SMART?

 • pentru a putea utiliza creditele, trebuie sa fii autentificat in contul de client in momentul cand sa plasezi comanda
 • pot fi utilizate din pagina de finalizare a comenzii, bifand optiunea "Plateste din Portofel" de sub metoda de plata aleasa (vezi imagine mai jos)


ALEGE SMART ȘI AI AVANTAJE!

 REGULAMENT COMPLET CAMPANIA "SMART"

I. MODUL DE DESFĂȘURARE

 • participarea la campania SMART este complet gratuita, nu include taxe suplimentare sau ascunse
 • pentru a acumula (2% din suma cumparturilor) si apoi utiliza creditele SMART trebuie sa detii sau sa creezi un cont de client si sa fi autentificat cand plasezi comanda. Nu ai cont? Poti crea unul aici. Clientii care au cont dinainte de 17.03.2022, incep sa acumuleze credite de la urmatoarea comanda plasata.

     NOTĂ: crearea unui cont de client nu înseamna tot odată și abonarea la newsletter. Abonarea este opțională, fiind în totalitate decizia dumneavoastră. Datele oferite sunt doar folosite pentru gestionarea istoricului comenzilor si al contului.

 • odata cu inceperea acumularii creditelor, acestea impreuna cu istoricul tranzactiilor, vor fi vizibile in sectiunea Portofelul meu din contul de client. Dupa acumulare le poti utiliza la urmatoarea comanda sau poti astepta sa acumulezi mai multe.

     NOTĂ: sectiunea Portofelul meu este vizibila in cont doar in momentul in care ai credite disponibile pentru utilizare. Daca ai utilizat toate punctele dar vrei totusi sa vezi istoricul tranzactiilor, apasa aici

 • creditele au valabilitate de 4 luni din momentul acordarii si pot fi folosite pentru urmatoarele cumparaturi in magazinul online www.12note.ro. Data expirarii fiecaror credite va fi afisata in portofelul tau si totodata vei fi informat pe adresa de e-mail aferenta contului de client, cu 7 zile inainte de expirare
 • poti achita o parte din contravaloarea comenzii utilizand suma eligibila disponibila in Portofel, iar diferenta de plata va fi achitata utilizand una dintre celelalte metode de plata disponibile sau poti achita intreaga comanda daca ai suficiente puncte disponibile in Portofel. Creditele acumulate si neutilizate nu vor fi afectate si raman in continuare in Portofelul tau (timp de 4 luni).
 • creditele pot fi utilizate în magazinul online pe www.12note.ro, in pagina de finalizare a comenzii, sub metoda de plata selectata. Optiunea se afiseaza doar in momentul in care ai in cont credite eligibile pentru utilizare.

Exemplu utilizare puncte

     NOTĂ: creditele nu pot fi folosite pentru comenzile plasate telefonic sau prin servicii de mesagerie digitala (exemplu: SMS, Whatsapp, E-mail etc.)

 • se acorda credite doar pentru valoarea produselor achizitionate, taxele suplimentare sau cele aferente livrarii (Taxa de livrare si Taxa de ramburs) nu primesc credite si nu sunt luate in calcul la folosirea creditelor, acestea nefacand parte din aceasta campanie
 • se acorda credite si pentru comenzile la care s-au folosit credite de fidelitate
 • creditele oferite pentru suma unei comenzi devin utilizabile dupa ce respectiva comanda a fost livrata, cu alte cuvinte ele vor fi utilizabile pentru urmatoarele cumparaturi.
 • un review este considerat eligibil dacă este acordat din acelasi cont din care a fost achizitionat produsul respectiv, este format din minim 5 cuvinte (maxim 2000 de caractere) și respecta Termenii si conditiile. Acordarea unei recenzii se face din pagina produsului, la sectiunea "Recenzii", apasand pe butonul "  ACORDĂ REVIEW  "

 • recenziile eligibile vor fi afisate in pagina de produs cu statusul "Recenzie client 12note.ro"

 • creditele oferite pentru recenzii, sunt utilizabile dupa moderarea si postarea pe site a recenziei (maxim 5 zile lucratoare). Se acorda credite la review-uri oferite pentru primele 100 de produse diferite si achizitionate in perioada desfasurarii campanei
 • în cazul retururilor sau a comenzilor anulate, creditele acumulate in urma achizitionarii respectivelor produse vor fi anulate, aceste credite vor fi afisate cu minus in istoricul Portofelului. In cazul retururilor este obligatorie respectarea condițiilor de retur ale magazinului www.12note.ro
 • creditele acumulate sunt disponibile si vizibile in cont dupa ce comanda aferenta lor, trece in statusul "Livrata" sau in maxim 5 zile calendaristice de la expediere
 • creditele de fidelitate se pot folosi aplicându-le în cosul de cumpărături, în momentul plasarii comenzilor. Se pot folosi doar la comenzile online, in anumite conditii și doar în perioada specificată pe fiecare cupon sau în regulamentul campaniilor 
 • este posibil ca in unele situatii creditele de fidelizare sa nu se cumuleaze cu anumite campanii, promoții și discounturi disponibile in magazinul online www.12note.ro
 • daca observi situatii in care punctele acordate nu apar in Portofelul tau (nici dupa 5 zile calendaristice), te rugam sa ne contactezi pentru a analiza si clarifica situatia, in vederea remedierii unor eventuale erori de sistem
 • valoarea punctelor si a comenzilor include TVA

II. ORGANIZATORUL ȘI PARTICIPANTUL

Organizator: Compania Exclusive Gift Shop S.R.L., denumire comercială "12note" (denumita in continuare ”Organizator"), cu sediul in Bucuresti, Sector 4, înregistrată la Registrul Comertului - București cu numărul de identificare J40/2803/2019 și cod unic de înregistrare RO40726453.

Campania se desfășoară conform prezentului Regulament ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială și anume: publicarea modificarilor în cadrul acestei pagini web.

  Participant - drepturi și condițiile de participare:

  • poate participa orice persoana fizică și juridică (dacă nu este specificat altfel) având vârsta minimă de 18 ani (numita in continuare ”Participant”). Poate participa orice persoană indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, care cumpără online pe www.12note.ro și respectă condițiile prezentului regulament pentru a-și valida participarea
  • participarea are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare aparține exclusiv participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la campanie este anulat în cazul în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale sau în trecut a cauzat prejudicii de orice natura Organizatorului. Prin participarea la campanii, participanții acceptă implicit "Termenii și condițiile"

  III. DURATA ȘI PERIOADA

  • campania se desfasoara pana la data de 31.12.2022, dar depinde de factori ce pot influența perioada de desfașurare, exemplu: lichidarea stocurilor, lipsa stoc producător, servicii curier, factori de natura meteorologică și alte sutuații ce pot face imposibilă livrarea Organizatorul își rezervă dreptul  de a modifica /schimba regulamentul sau de a inceta Campania, cu obligația de a anunța în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială și anume: publicarea modificarilor în cadrul acestei pagini web.

  IVLOCUL DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI

  V. LIVRAREA BUNURILOR  *pentru detalii suplimentare contactează-ne la 0768622287  
  Luni-Vineri 10:30-16:30  

  Suntem parteneri CEL.ro