Ai cont, ai parte!

FACEȚI CUNOSTINȚĂ CU 12note

VIZIUNEA NOASTRĂ

"Suntem conștienți că succesul nostru este clădit și susținut în baza încrederii și satisfacției clienților, de aceea punem accent în primul rând pe profesionalismul absolut exercitat în relația cu dumneavoastră pe termen lung, iar promptitudinea, seriozitatea și grija pentru detalii ne definesc și diferențiază în tot ceea ce facem."

POVESTEA NOASTRĂ

2017 - S-A NĂSCUT IDEEA

De când ne știm am fost încântați de aromele parfumurilor și în general de această nișa fermecatoare, care în culisele sale ascunde povești încântătoare și nemuritoare. Așa s-a născut întrebarea "De ce să nu împartășim și cu alte persoane această plăcere, făcând totodată ce ne place?"

2018 - ÎNCEPUTURI DIFICILE

Ca orice început al unui business ce se dorește funcțional pe termen lung, serios și eficient, începutul nu a fost ușor. Am creat un program de etică eficient ce oferă măsuri specifice, orientate către acțiune, relevanță și bineînteles mulțumirea clientilor. O alta provocare a fost găsirea producătorilor și distribuitorilor ce oferă calitate la standarde înalte în ceea ce priveste produsele, a firmelor de curierat eficiente în livrare și în timpul de livrare. Am reușit și am trecut la pașii următori.

2019 - PRIMUL SUCCES MAJOR

Pentru noi, primul succes major a constat în încheierea contractelor cu partenerii (ce urmau să ne însoțeasca în drumul nostru către clădirea unei relații pe termen lung cu iubitorii de parfumuri) și înființarea societatății "Exclusive Gift Shop SRL" cu denumirea comercială "12note".

Denumirea "12note" este inspirată de faptul că parfumurile și respectiv grupele de parfumuri sunt alcătuite la bază din note, clasificate la randul lor în 12 familii mari de note:

MIROSURI CITRICE ~ FRUCTE, LEGUME & NUCI ~ FLORI ~ FLORI ALBE ~ PLANTE VERZI, IERBURI & FOUGERES ~ MIRODENII ~ MIROSURI DULCI & GURMANDE ~ LEMN & MUSCHI ~ RASINI & BALSAMURI ~ MOSC, AMBRA, MIROSURI ANIMALICE ~ BAUTURI ~ NATURAL & SINTETIC, POPULAR & CIUDAT

Prin amestecul acestor note se creează parfumuri fermecatoare, unice și de ce nu, potrivite oricarei persoane, filtrate în așanumitele "Grupuri olfactorii" : Aromatic, Chypre, Citric, Floral, Pielarie, Oriental, Lemnos.

2021 /2023 - MII DE CLIENTI MULȚUMIȚI

Exclusive Gift Shop SRL (12note) este o societate formată dintr-o echipă cu o vastă experiență în domeniul vânzărilor de parfumerie orientală și produse cosmetice, ce iși propune să își încurajeze clienții și să îi inspire în călătoria lor către produsele orientale și nu numai. Cu un portofoliu de produse multibrand ce este în continuă dezvoltare, dorim să oferim clienților, atât servicii și produse de foarte bună calitate la cele mai avantajoase prețuri, cât și consiliere în alegerea produsului sau a cadoului perfect.

Dilpoma anul 2020LĂSĂM CLIENȚII SĂ POVESTEASCĂ DESPRE NOI

cu un click afli părerile celorlalți de pe cele mai importante rețele

RECENZII GOOGLE vezi de pe 📲 sau 💻

 RECENZII FACEBOOK
CONTACT: 0768622287

Luni - Vineri: 11.00 - 16.00
Sambata - închis
Duminica - închisE-MAIL: office@12note.ro

Sugestii și întrebări,
pe E-mail sau
în formularele disponibile


PUNCT LUCRU & RIDICARE COMENZI

Str. Intrarea Binelui,  nr. 1A 
Cod poștal 042159,  în incinta Fortuna Office
Sector 4, BucureștiContinuă cumpăraturile