Ai cont, ai parte!

Regulamentul Oficial al concursului


Sec╚Ťiunea 1: Organizatorul concursului

Concursul giveaway #12note "VORIENTAL's DAY" este organizat de Exclusive Gift Shop cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului - Bucuresti sub nr. J40/2803/2019, C.U.I. 40726453 denumita in continuare "12note" sau "Organizator".

Concursul se va desf─â╚Öura conform prezentului Regulament ale c─ârui prevederi sunt obligatorii pentru to╚Ťi participan╚Ťii. Organizatorul ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obliga╚Ťia de a anun╚Ťa publicul ├«n mod oficial, ├«n aceea╚Öi manier─â ├«n care a fost f─âcut─â ╚Öi informarea ini╚Ťial─â.

Sec╚Ťiunea 2: Locul ╚Öi data desf─â╚Öur─ârii concursului

Concursul giveaway "VORIENTAL's DAY" se va desf─â╚Öura in perioada 25.01.2020-08.02.2020, pe pagina de Facebook "12note Orientale".

Sec╚Ťiunea 3: Drepturi ╚Öi condi╚Ťiile de participare

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice, indiferent de na╚Ťionalitate, domiciliu, ras─â, sex sau religie, rezidente ├«n Rom├ónia, care respect─â condi╚Ťiile prezentului regulament ╚Öi care urmeaz─â indica╚Ťiile prezente ├«n acest regulament pentru a-╚Öi valida participarea. Nu pot participa organizatorii concursului sau rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integral─â, liber consim╚Ťit─â ╚Öi ├«n afara oric─ârei constr├óngeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apar╚Ťine exclusiv participantului care ├«ndepline╚Öte condi╚Ťiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat ├«n cazul ├«n care o persoan─â furnizeaz─â date sau informa╚Ťii false, eronate sau necorespunz─âtoare ├«n completarea datelor personale.

Castigatorii concursurilor organizate anterior de "12note", au obligatia, pentru a putea participa si la urmatoarele concursuri, ca in termen de 10 zile de la data intrarii in posesia premiului, sa adauge o imagine cu acesta (nu este obligatoriu si pentru voucher), la postarea in care au fost desemnati "castigator", pe pagina de Facebook "12note Orientale".

Sec╚Ťiunea 4: Protec╚Ťia datelor personale

Tuturor participan╚Ťilor le sunt garantate drepturile ├«n conformitate cu Legea 677/2001 pentru protec╚Ťia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi libera circula╚Ťie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interven╚Ťie, dreptul de opozi╚Ťie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale ╚Öi dreptul de a se adresa justi╚Ťiei. Organizatorul va utiliza datele persoanale furnizate de c─âtre participan╚Ťi la ├«nscrierea ├«n concurs ├«n scopul anun╚Ť─ârii ╚Öi identific─ârii c├ó╚Ötig─âtorului. Participantul are op╚Ťiunea de ╚Ötergere din baza de date ├«n timpul ╚Öi ulterior concursului.

Sec╚Ťiunea 5: Mecanismul concursului

Participantii vor afla de concurs pe pagina de Facebook "12note Orientale". Participantii se pot înscrie în concurs pe toata perioada desfasurarii concursului 25.01.2020-08.02.2020.

Sec╚Ťiunea 6: Premiile concursului: Produse si voucher de discount:

voucher de 10 % discount la prima comanda + 2  parfumuri si anume:

ROSE TAIFI (pentru dama)  si  OHOOD (pentru barbati)

Voucherele oferite castigatorilor nu sunt transmisibile, nu se cumuleaza cu alte promotii si nu se pot aplica pentru produsele care au deja pretul redus sau fac parte din alte promotii.

Sec╚Ťiunea 7: Desemnarea c├ó╚Ötig─âtorilor

  • se va efectua extragerea si c├ó╚Ötig─âtorii vor fi desemna╚Ťi cu ajutorul site-ului www.miniwebtool.com la data de 09.02.2020, pe pagina de Facebook "12note Orientale" doar daca sunt minim 30 de participanti inscrisi in concurs.

To╚Ťi participan╚Ťii la concurs trebuie s─â ├«ndeplineasc─â toate condi╚Ťiile Regulamentului.

FIECARE PARTICIPANT ARE DREPTUL LA UN SINGUR PREMIU in cadrul unui concurs, primul la care a fost extras.

Castigatorii concursurilor organizate anterior de "12note", au obligatia pentru a participa si la urmatoarele concursuri, ca in termen de 10 zile de la data intrarii in posesia premiului, sa adauge o imagine cu acesta (nu si pentru voucher), la postarea in care au fost desemnati "castigator", pe pagina de Facebook "12note Orientale".

Sec╚Ťiunea 8: Notificarea ╚Öi predarea premiilor

C├óstig─âtorul/castigatorii concursului vor fi anuntati pe pagina de Facebook "12note Orientale" si vor fi instiintati print-un mesaj privat pe pagina de Facebook de pe care s-au inscris in concurs. Fiecare castigator are obligatia sa contacteze "12note" in termen de 24 ore pe pagina de Facebook sau la numarul de telefon 0768622287, pentru transmiterea datelor si stabilirea detaliilor in vederea inmanarii premiului. In locul castigatorului/castigatorilor care nu contacteaza "12note" in termenul precizat, se va extrage un alt castigator/castigatori prin aceeasi metoda specificata mai sus. Organizatorul nu este responsabil pentru ├«nt├órzierea anun╚Ť─ârii c├ó╚Ötig─âtorului din motive sau situatii neprevazute care nu ╚Ťin de el. C├ó╚Ötig─âtorul va intra ├«n posesia premiului dup─â cel mult 14 zile de la anun╚Ťarea acestuia, astfel: c├ó╚Ötig─âtorul va primi premiul prin po╚Öt─â / curier, taxele fiind suportate de c─âtre Organizator. 

Premiul va fi expediat prin poștă / curier numai la adrese de pe teritoriul României.

Sec╚Ťiunea 9: Drepturi de autor

Participantul este unic responsabil asupra oric─âror consecin╚Ťe directe sau indirecte ce pot ap─ârea ca urmare a post─ârii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor.

Sec╚Ťiunea 10: ├Äncetarea concursului

Prezentul Concurs va ├«nceta de drept dup─â anuntarea incetarii acestuia pe Facebook sau din data de 08.02.2020 ora 24:00. Organizatorul ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a pune cap─ât Concursului anterior sau ulterior datei respective, exclusiv ├«n cazul ├«n care, din motive obiective sau independente de voin╚Ťa ╚Öi controlul Organizatorului, continuarea Concursului nu ar mai fi posibil─â.

Sec╚Ťiunea 11: Regulamentul concursului

Regulamentul Concursului este disponibil aici, ╚Öi poate fi accesat din pagina de concurs .

Prin participarea la acest Concurs, participan╚Ťii sunt de acord s─â se conformeze acestui Regulament.

Sec╚Ťiunea 12: Taxe ╚Öi impozite aferente

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat precum si contributiile sociale aferente venitului obtinut de catre castigator, in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

Sec╚Ťiunea 13: Litigii

├Än cazul unor litigii ap─ârute ├«ntre Organizator ╚Öi participan╚Ťii la concurs, acestea vor fi solu╚Ťionate pe cale amiabil─â. Dac─â nu este posibil─â rezolvarea litigiilor pe cale amiabil─â, p─âr╚Ťile implicate ├«n litigiu vor ├«nainta litigiul spre solu╚Ťionare instan╚Ťelor rom├óne competente.

Sec╚Ťiunea 14: Alte prevederi

Participarea la acest concurs implic─â obligativitatea participan╚Ťilor de a respecta prevederile prezentului Regulament ╚Öi legisla╚Ťiei aplicabile. Prin comunicarea datelor personale ├«n modalit─â╚Ťile indicate ├«n mod expres prin Regulament, participan╚Ťii ╚Öi c├ó╚Ötig─âtorii ├«╚Öi exprim─â acordul expres ╚Öi neechivoc ca datele lor personale s─â intre ├«n baza de date a Organizatorului. Acestea sunt, numele ╚Öi prenumele, num─ârul de telefon ╚Öi adresa de mail.