Ai cont, ai parte!

Lattafa Perfumes Dubai | Parfumuri Arabesti


LATTAFA PERFUMES U.A.E., companie producatoare de parfumuri orientale (cunoscute ca si " parfumuri arabesti ") din Emiratele Arabe Unite, Dubai si totodata este si detinatoarea mai multor branduri, cele mai importante si mai cunoscute fiind: Asdaaf, Al Raheeb, Maison Alhambra, VURV, RAVE.

LATTAFA, un simț al stilului, esenței și iminentei, este cel mai bun dintre brandurile Lattafa Perfumes. LATTAFA definește stilul de viață și se ocupă productia celor mai bune parfumuri orientale, care ajută bărbații și femeile să-și prețuiască viața în fiecare zi. Cu o atentie continua pentru a satisface pasionatii de parfumuri si moda, oferă creații de neuitat prin parfumuri elegante pentru toate gusturile...(acum serios vorbind, este imposibil sa nu iti placa cel putin un "parfum arabesc", asa cum ne place noua sa le denumim).


Inceputurile brandului LATTAFA

Parfumurile LATTAFA au fost concepute de domnul Sheikh Shahid Ahmad încă din 1982. Fiind un vizionar foarte apreciat, domnul Sheikh a avut un vis de a crea parfumuri de înaltă calitate pentru clienții regionali din Orientul Mijlociu. O companie mica a fost transformata intr-un jucator regional formidabil, cu exporturile sale catre principalele tari din GCC. Compania s-a maturizat în stil și calitate, ceea ce a creat o valoare incredibilă în rândul clienților săi, dovedind a fi excelentă și superioară față de orice alt produs din segment. Pentru a menține moștenirea în mișcare, compania a lansat LATTAFA în 2012 pentru a extinde domeniul de activitate dincolo de Orientul Mijlociu și pentru a servi o gamă mai largă de clienți de pe tot globul. Extinderea la nivel mondial i-a determinat să creeze cele mai bune arome occidentale pentru a răspunde la nișă și cerere...

Marca LATTAFA este o creație esențială inspirată de termenul "verva", care reprezintă pasiunea și energia. Fiecare parfum din LATTAFA descrie aceeași energie și entuziasm, dovedind a fi o sursă de inspirație pentru a expune o asemenea pasiune, în fiecare zi. Există multe trăsături și caracteristici care se conectează și sunt individuale la o anumită aromă și iminență. Astfel, aroma devine o substanță incredibilă de conducere a energiei. LATTAFA are plăcerea de a facilita tuturor oamenilor, indiferent de preferințe, să rămână pasionați si înfloritori în viață prin colecția lor. Trebuie să fie creația LATTAFA când este vorba despre energia reînnoită cu fiecare parfum și aromă, din nou si din nou...

Viziunea LATTAFA

Într-un efort de a crea arome de stil de viață care sunt legate de esența vieții, se străduiesc să dezvolte produse de caracter excepțional. Obțin inovație constantă prin tehnici de cercetare complexe ale fiecărui proces. Prin parfumurile lor, au aspiratia să ajute oamenii să se redescopere și să se îndrăgostească de modul în care trăiesc.

Francizele LATTAFA au fost create prin valori inspirationale care sunt expuse prin angajamentul etic, pasiunea pentru excelență și dorința de a crea valoare globală. Mai presus de toate, patronajul lor constă în satisfacția clienților, deoarece nu fac compromisuri in ceea ce priveste calitatea produselor, pentru a rămâne în continuare în servirea clientelei.

Urmatoarea lista este o selectie cu cele mai bune parfumuri arabesti semnate de Lattafa Perfumes U.A.E. Fiecare persoana va alege parfumul in functie de personalitatea sa, dar si de notele ce creaza aromele unise ale acestor parfumuri persistente pentru femei si barbati.