Ai cont, ai parte!

Mostre Parfumuri 1 ml

Dacă doresti să testezi mai multe parfumuri arabesti orientale sau alte produse inainte sa le cumperi, achiziționează "mostre de 1 ml" (echivalentul a aproximativ 10-15 pulverizări) la o varietate din produsele comercializate de www.12note.ro .

Mostrele poate fi sub formă de apă de parfum sau ulei parfumat concentrat, in functie de stocul disponibil in momentul respectiv, având rolul de testare al produsului finit oferit de producatori.

Mostrele se livreaza in recipiente si esantioane de sticlă sau plastic de unică folosintă, speciale pentru lichide si cosmetice si nu sunt produse sigilate, ele fiind alimentate din alte recipiente de cantităti mai mari respectându-se norme stricte de igienă. 

Mostrele sunt considerate si tratate ca produse personalizate (fiind făcute special pentru fiecare client în parte) și nu se accepta returnarea acestora. În anumite cazuri / situații ne rezervăm dreptul de a percepe plata unui avans (în baza eliberării unei facturi proforme) sau plata integral cu cardul online.

Cum pot comanda mostre de 1 ml?

Mostrele de 1 ml se comandă la fel ca orice alt produs:

  • am creat special un produs denumit "mostrea parfum arabesc 1 ml" unde găsiți toate variantele de parfumuri la care sunt disponibile mostre sub forma de apă de parfum sau ulei parfumat. Vezi mai jos!

Mostrele se acorda in limita stocului disponibil, dacă mostra de parfum solicitată nu este disponibilă vei fi anuntat si nu vei plati pentru aceasta sau poti opta pentru inlocuire cu o alta mostra.

Mostră parfum arabesc 1 ml

⇑ Comandă mostre ⇑