Ai cont, ai parte!
Cel mai calduros anotimp, vara, este precedat de anotimpurile toamna si iarna, ce vin impreuna cu grade scazute în termometre si implicit cu vreme rece.

Pe durata anotimpurilor reci este recomandat, dar nu obligatoriu, să inlocuim parfumurile pentru vreme calda, compuse din note orientale combinate cu note mai usoare, fresh, citrice, florale si sa purtam parfumuri de iarna, compuse din arome puternice, dulci, lemnoase si foarte intense.


Parfumuri Arabesti Toamna Iarna


Venim în ajutorul iubitorilor de parfumuri orientale, enumerând cateva dintre cele mai bune si potrivite parfumuri arabesti si nu numai, pentru femei si barbati, acesta nu este un top al parfumurilor arabesti.

Parfumurile prezentate in continuare, sunt recomandate pentru perioadele toamna-iarna, dar dacă preferintele tale sunt inclinate catre parfumurile cu arome formate din note lemnoase, orientale, dulci, pielarie, le poti purta in orice anotimp, ziua sau seara, la job sau in timpul liber.

Iata cateva dintre esentele parfumate ce se afla in topul preferintelor clientilor, pot fi purtate in orice perioada a zilei si sunt recomandate pe vreme racoroasa: