Ai cont, ai parte!
CALITATE SI RAFINAMENT LA SUPERLATIV, PENTRU SIMȚUL OLFACTIV

Despre Louis Varel Paris

Louis Varel este un brand de parfumerie nou în Romania, creat de Zenith Parfums Paris, o companie franceză lider în fabricarea produselor de frumusețe care urmăresc calitatea și rafinamentul. Parfumurile Louis Varel sunt produse clasice și moderne, cu adevărat pline de de excelență și strălucire, ce oferă o perspectivă cât mai vastă în lumea parfumurilor și înțelegerea acestei nișe pentru a conduce și crea unele dintre cele mai iconice colecții.

Brand Louis Varel Paris

Colecțiile de parfumuri Louis Varel

La inceputul anului 2020 ne sunt prezentate 16 colectii, însumand aproximativ 30 de modele de parfumuri Louis Varel, printre care și colecția de parfumuri cu note orientale: EXTREME si ORIENTAL (colecții ce se îmbină perfect cu nișa pe care este specializat magazinul "12note Orientale") apoi, dar nu mai putin interesante sunt colecțiile: MY DESIRE, DISTINCT, RYTHM, SHE, EVIDENCIA, ASRAR, LIBERTA, MY DREAM, REFLEX, TRAFFIC, VIBES, MISTERIA, SIDE. Fiecare colecție este formată din parfumuri nișate ce oferă consumatorilor vibrația esențelor de calitate, inspirate din simțuri și momente din viața fiecaruia dintre noi.

                  

Parfumurile marca Louis Varel sunt prezente în marile centre comerciale din Franta, în nenumarate magazine de specialitate. ZENITH PARFUMS PARIS mai deține pe langă Louis Varel și bandurile Baron Joe, Parfums Marco Serussi.