Regulament promoții

AI CONT, AI PARTE!

Creează-ți cont de client, gratuit și descoperă toate beneficiile oferite de parfumeria www.12note.ro

BENEFICII CONT CLIENT GRATUIT

Cont Cont
 livrare fără confirmare telefonică*  
 comanzi rapid din 3 click-uri*  
 gestionare abonare newsletter*  
 modificare parolă*  
 istoric permanent favorite*  
 istoric comenzi*  
 istoric facturi*  
 acordare recenzii produse*  


BENEFICII CAMPANII PROMOȚIONALE

Cont Cont
 livrare gratuită - brand Louis Varel*
 livrare gratuită - brand Mahur*
 livrare gratuită - brand Oriscental*
 cadouri - la produsele selectate*
 gratuit - ambalare tip cadou*
 livrare curier 10.99 RON*
 livrare gratuită comenzi > 350 RON*
 - 3% tot anul 2021*
 acces la promoții suplimentare*
 cadouri la mai multe produse*
 livrare prioritară*

*informații detaliate mai jos*


1. CAMPANII PROMOȚIONALE ACTIVE (fară cont)

 cadouri - la produsele selectate și semnalizate de la diferiți producători ( *în limita stocului )

 ambalare tip cadou a produselor - gratuit ( *valabil pentru produsele care pot fi ambalate astfel, în funcție de forma și ambalajul lor )

 livrare curier - 10.99 RON la plata online cu cardul ( *valabil în localițile fară km. suplimentari, detalii aici )

 livrare gratuită la comenzile mai mari de 350 ron ( *valabil în localițile fară km. suplimentari, detalii aici )

 livrare gratuită la produsele de la brandu-urile selecționate ( *în limita stocului )


2. CAMPANII PROMOȚIONALE ACTIVE (CONT CLIENT)

Crează cont client

✅ beneficiezi de toate campaniile active pentru clienții fară cont (enumerate de mai sus)

- 3 % discount tot anul - la primii 1000 RON comandați în perioada 05.08-31.12.2021, indiferent de numărul de comenzi. (*fiecare client poate activa un singur cont cu aceeași adresă de email și poate beneficia de discount o singură dată per cont)

✅ promoții și cadouri la produsele selectate și semnalizate de la brandurile Lattafa, Ard Al Zaafaran, Louis Varel, Marhaba, Cătalin Botezatu (*în limita stocului)

acces la campanii, reduceri și extra discount-uri personalizate, periodice, pe care vizitatorii neînregistrați nu le pot accesa, precum: cadouri la produsele selectate și semnalizate, reduceri la achiziția a 2 sau a mai multor produse, livrare gratuită la anumite produse etc. (*recomandăm abonarea la newsletter, pentru a afla la timp despre noutăți și promoții)

✅ livrare prioritară - comenzile vor fi procesate si livrate cu prioritate (*în funcție de volumul de comenzi din perioada respectivă)


REGULAMENT GENERAL AL CAMPANIILOR

I. ORGANIZATORUL ȘI PARTICIPANTUL

Organizator: Compania Exclusive Gift Shop S.R.L., denumire comercială "12note" (denumita in continuare ”Organizator"), cu sediul in Bucuresti, Sector 4, înregistrată la Registrul Comertului - București cu numărul de identificare J40/2803/2019 și cod unic de înregistrare RO 40726453.

Campaniile se vor desfășura conform prezentului Regulament ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială și anume: publicarea modificarilor în cadrul acestei pagini web.

  Participant - drepturi și condițiile de participare:

  • poate participa orice persoana fizică și juridică (dacă nu este specificat altfel) având vârsta minimă de 18 ani (numita in continuare ”Participant”).pate participa orice persoană indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, care cumpără online pe www.12note.ro și respectă condițiile prezentului regulament pentru a-și valida participarea
  • la campaniile de tip "Giveaway", nu pot participa: persoane juridice, organizatorii sau rudele de gradul I ale acestora.
  • participarea are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare aparține exclusiv participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat în cazul în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale sau în trecut a cauzat prejudicii de orice natura Organizatorului. Prin participarea la campanii, participanții acceptă implicit "Termenii și condițiile".

  II. DURATA ȘI PERIOADA

  • în cazul în care int-o anumită perioada sunt mai multe campanii active, durata și perioada sunt specificate individual, în dreptul fiecăreia.
  • campaniile în dreptul cărora nu este specificată o perioadă anume, se consideră active pentru perioada "nedeterminată", deoarece depind de factori ce pot influența perioada de desfașurare, exemplu: lichidarea stocurilor, lipsa stoc producător, servicii curier, factori de natura meteorologică și alte sutuații ce pot face imposibila livrarea.

  IIILOCUL DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI

  • campanile se vor desfașura online pe www.12note.ro (dacă nu este specificată alta locatie în cazul anumitor campanii)

  IV. MODUL DE DESFĂȘURARE GENERAL

  • pe durata anumitor campanii, este posibil ca pentru a participa, să fie obligatorie plasarea comenzilor exclusiv în magazinul online pe www.12note.ro și nu pot fi preluate comenzi prin telefon, Whatsapp, E-mail sau alte metode.
  • produsele care fac parte din anumite "Campanii" sunt semnalizate în pagina de listing cu iconite specifice, exmemplu: , iar în pagina de produs produsele pot fi semnalizate cu text și iconițe de forme diferite, exemplu:
  •  în urma comenzii online, factura va fi emisa pe baza datelor furnizate de catre Participant. Organizatorul nu este responsabil si nu poate fi considerat răspunzator pentru furnizarea de catre Participant a unor date incorecte, incomplete si/ sau false la momentul crearii contului si/sau în formularul de comandă, la data plasării comenzii.
  • în cazul returnării produselor achiziționate, indiferent de tipul de Campanie și indiferent de motivul returnarii, este obligatorie respectarea condițiilor de retur ale magazinului www.12note.ro 
  • toate campaniile, promoțiile și discounturile sunt oferite în limita stocului disponibil și in anumite situații nu se pot cumula.
  • anumite campanii pot fi disponibile doar pentru Participanții care dețin un "Cont de client" în cadrul magazinului www.12note.ro (poti crea un cont de client aici).
  • Organizatorul îsi rezervă dreptul (în anumite situații) de a își selecta clienții si de a solicita plata în avans doar prin OP sau Card Bancar, a anumitor comenzi din zonele în care există km. suplimentari. Organizatorul poate chiar sa anuleze expedierea comenzilor în alte situații în care se considera necesar si îi pot cauza prejudicii de orice natură (exemplu: în cazul Participanților care în trecut nu au ridicat produsele comandate)

  V. LIVRAREA BUNURILOR

   Beneficiază de toate avantajele și bucură-te de ele!


  Suntem parteneri CEL.ro