REGULAMENT GENERAL AL CAMPANIILOR

I. ORGANIZATORUL ȘI PARTICIPANTUL

Organizator: Compania Exclusive Gift Shop S.R.L., denumire comercială "Parfumeria 12note" (denumita in continuare ”Organizator"), cu sediul in Bucuresti, Sector 4, înregistrată la Registrul Comertului - București cu numărul de identificare J40/2803/2019 și cod unic de înregistrare RO 40726453.

Campaniile se vor desfășura conform unui Regulament ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială și anume: publicarea modificarilor în cadrul acestei pagini web.

  Participant - drepturi și condițiile de participare:

  • poate participa orice persoana fizică și juridică (dacă nu este specificat altfel) având vârsta minimă de 18 ani (numita in continuare ”Participant”). Poate participa orice persoană indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, care cumpără online pe www.12note.ro și respectă condițiile prezentului regulament pentru a-și valida participarea
  • la campaniile de tip "Giveaway", nu pot participa: persoane juridice, organizatorii sau rudele de gradul I ale acestora
  • participarea are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare aparține exclusiv participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat în cazul în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale sau în trecut a cauzat prejudicii de orice natura Organizatorului. Prin participarea la campanii, participanții acceptă implicit "Termenii și condițiile"

  II. DURATA ȘI PERIOADA

  • în cazul în care intr-o anumită perioada sunt mai multe campanii active, regulamentul, durata și perioada sunt specificate individual, în dreptul sau intr-o pagina dedicata fiecăreia. În anumite situații campaniile promotionale nu se cumulează
  • este posibil ca regulamentul anumitor campanii sa se regaseasca in pagini dedicate si aferente lor, diferite de aceasta
  • campaniile în dreptul cărora nu este specificată o perioadă anume, se consideră active pentru perioada "nedeterminată", deoarece depind de factori ce pot influența perioada de desfașurare, exemplu: lichidarea stocurilor, lipsa stoc producător, servicii curier, factori de natura meteorologică și alte sutuații ce pot face imposibilă livrarea
  • cupon de discount - cupoanele se pot folosi aplicându-le în cosul de cumpărături, în momentul plasarii comenzilor. Cupoanele se pot folosi doar la comenzile online, in anumite conditii și doar în perioada specificată pe fiecare cupon sau în regulamentul campaniilor din care fac parte

  IIILOCUL DE DESFĂȘURARE

  • campanile se vor desfașura online pe www.12note.ro (dacă nu este specificată altă locatie în cazul anumitor campanii)

  IV. MODUL DE DESFĂȘURARE GENERAL

  • pe durata anumitor campanii, este posibil ca pentru a participa să fie obligatorie plasarea comenzilor exclusiv în magazinul online pe www.12note.ro, în acea perioada neputând fi preluate comenzi prin telefon, Whatsapp, E-mail sau alte metode.
  • produsele care fac parte din anumite "Campanii" sunt in general semnalizate în pagina de listing cu iconite specifice, exmemplu orientativ: , iar în pagina de produs produsele pot fi semnalizate cu text și iconițe de forme diferite, exemplu orientativ:
  • unele campanii pot include si cupoane promotionale sau de reducere pe baza de coduri, acestea pot fi aplicate in pasii de plasare ai comenzii, in pagina "Cos cumparaturi" sau "Finalizare comanda (Checkout)". Cauta sectiunea speciala unde il poti aplica si apoi apasa pe butonul "  APLICA COD  ".

   NOTĂ: este posibil ca efectul cupoanelor de tip "Livrare gratuita" sau "Taxa de livrare 0 RON" se fi vizibil dupa alegerea metodei de livrare (in pagina checkout). Doar dupa alegerea metodei de livrare dorita platforma poate lua in calcul cuponul si calcula costul final al livrarii.

   Exemplu orientativ:

   Exemplu utilizare cupon

  • în urma comenzii online, factura va fi emisa pe baza datelor furnizate de catre Participant. Organizatorul nu este responsabil si nu poate fi considerat răspunzator pentru furnizarea de catre Participant a unor date incorecte, incomplete si/ sau false la momentul crearii contului si/sau în formularul de comandă, la data plasării comenzii.
  • în cazul returnării produselor achiziționate, indiferent de tipul de Campanie și indiferent de motivul returnarii, este obligatorie respectarea condițiilor de retur ale magazinului www.12note.ro 
  • toate campaniile, promoțiile și discounturile sunt oferite în limita stocului disponibil și in anumite situații nu se pot cumula.
  • anumite campanii pot fi disponibile doar pentru Participanții care dețin sau îsi crează "Cont de client" gratuit în cadrul magazinului www.12note.ro (poti crea acum gratuit un cont de client aici).
  • organizatorul îsi rezervă dreptul (în anumite situații) de a își selecta clienții si de a solicita plata în avans doar prin OP sau Card Bancar, a anumitor comenzi din zonele în care există km. suplimentari, suma de ramburs este prea mare sau clientilor care în trecut au cauzat prejudicii de orice natura Organizatorului. Organizatorul poate chiar sa anuleze expedierea comenzilor în alte situații în care se consideră necesar si îi pot cauza prejudicii de orice natură (exemplu: în cazul Participanților care în trecut nu au ridicat produsele comandate)

  V. LIVRAREA BUNURILOR

  Beneficiază și bucură-te campanii!