Regulament campanii

AI CONT, AI PARTE!

Creează-ți cont de client, gratuit și descoperă toate beneficiile oferite de parfumeria www.12note.ro

Notă: crearea unui cont de client nu înseamna totodată și abonarea la newsletter. Abonarea este opțională, fiind în totalitate decizia dumneavoastră. Datele oferite sunt doar folosite pentru gestionarea istoricului comenzilor si al contului.

BENEFICII CONT CLIENT GRATUIT

Cont Cont
 participi la campania de loialitate SMART*
 portofel virtual in care acumulezi credite*
 bonusuri pentru comenzi si recenzii*
 livrare fără confirmare telefonică*  
 comanzi rapid din 3 click-uri*  
 gestionare abonare newsletter*  
 modificare parolă*  
 istoric permanent favorite*  
 istoric comenzi*  
 istoric facturi*  
 acordare recenzii produse*  


BENEFICII CAMPANII PROMOȚIONALE

Cont Cont
 plătești în 3 rate fară dobândă*
 livrare gratuită la produsele selectate*
 cadouri la produsele selectate*
 gratuit - ambalare tip cadou*
 acces la promoții suplimentare*
 livrare prioritară*

*informații detaliate mai jos*


1. CAMPANII PROMOȚIONALE ACTIVE (fară cont)

 plătești în 3 rate fară dobândă, detalii aici

 cadouri - la produsele selectate și semnalizate de la diferiți producători ( *periodic în limita stocului )

 ambalare tip cadou a produselor - gratuit ( *valabil pentru produsele care pot fi ambalate astfel, în funcție de forma și ambalajul lor )

 taxa livrare 0 RON la produsele de la brandu-urile selecționate ( *periodic în limita stocului )


2. CAMPANII PROMOȚIONALE ACTIVE (CONT CLIENT)

Crează cont client

beneficiezi de toate campaniile active pentru clienții fară cont (enumerate de mai sus) și in plus se adauga si următoarele:

cumperi SMART începând cu 17.03.2022

 • creaza-ti cont de utilizator si de la plasarea primei comenzi primesti credit in valoare de 2 % din suma totala a cumparaturilor (utilizabil dupa ce comanda a fost livrata)
 • primesti credit in valoare de 1 RON, pentru fiecare review acordat la produse diferite (utilizabil dupa moderarea si postarea pe site a review-ului). Esti recompensat pentru primele 100 review-uri acordate (total maxim credite ce pot fi cumulate din acordarea de review este de 100 RON)

Informatii complete despre campania SMART gasesti aici

acces la campanii, reduceri și extra discount-uri personalizate, periodice, pe care vizitatorii neînregistrați nu le pot accesa, precum: cadouri la produsele selectate și semnalizate, reduceri la achiziția a 2 sau a mai multor produse, livrare gratuită la anumite produse etc. ( *periodic în limita stocului ). Recomandăm abonarea la newsletter, pentru a afla la timp despre noutăți și promoții.

✅ livrare prioritară - comenzile vor fi procesate si livrate cu prioritate (*în funcție de volumul de comenzi din perioada respectivă)


REGULAMENT GENERAL AL CAMPANIILOR

I. ORGANIZATORUL ȘI PARTICIPANTUL

Organizator: Compania Exclusive Gift Shop S.R.L., denumire comercială "12note" (denumita in continuare ”Organizator"), cu sediul in Bucuresti, Sector 4, înregistrată la Registrul Comertului - București cu numărul de identificare J40/2803/2019 și cod unic de înregistrare RO 40726453.

Campaniile se vor desfășura conform prezentului Regulament ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială și anume: publicarea modificarilor în cadrul acestei pagini web.

  Participant - drepturi și condițiile de participare:

  • poate participa orice persoana fizică și juridică (dacă nu este specificat altfel) având vârsta minimă de 18 ani (numita in continuare ”Participant”). Poate participa orice persoană indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, care cumpără online pe www.12note.ro și respectă condițiile prezentului regulament pentru a-și valida participarea
  • la campaniile de tip "Giveaway", nu pot participa: persoane juridice, organizatorii sau rudele de gradul I ale acestora
  • participarea are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare aparține exclusiv participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat în cazul în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale sau în trecut a cauzat prejudicii de orice natura Organizatorului. Prin participarea la campanii, participanții acceptă implicit "Termenii și condițiile"

  II. DURATA ȘI PERIOADA

  • în cazul în care intr-o anumită perioada sunt mai multe campanii active, durata și perioada sunt specificate individual, în dreptul fiecăreia și in anumite situații acestea nu se cumulează
  • campaniile în dreptul cărora nu este specificată o perioadă anume, se consideră active pentru perioada "nedeterminată", deoarece depind de factori ce pot influența perioada de desfașurare, exemplu: lichidarea stocurilor, lipsa stoc producător, servicii curier, factori de natura meteorologică și alte sutuații ce pot face imposibilă livrarea
  • cupon de discount - cupoanele se pot folosi aplicându-le în cosul de cumpărături, în momentul plasarii comenzilor. Cupoanele se pot folosi doar la comenzile online, in anumite conditii și doar în perioada specificată pe fiecare cupon sau în regulamentul campaniilor 

  IIILOCUL DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI

  • campanile se vor desfașura online pe www.12note.ro (dacă nu este specificată altă locatie în cazul anumitor campanii)

  IV. MODUL DE DESFĂȘURARE GENERAL

  • pe durata anumitor campanii, este posibil ca pentru a participa să fie obligatorie plasarea comenzilor exclusiv în magazinul online pe www.12note.ro, în acea perioada neputând fi preluate comenzi prin telefon, Whatsapp, E-mail sau alte metode.
  • produsele care fac parte din anumite "Campanii" sunt semnalizate în pagina de listing cu iconite specifice, exmemplu orientativ: , iar în pagina de produs produsele pot fi semnalizate cu text și iconițe de forme diferite, exemplu orientativ:
  •  în urma comenzii online, factura va fi emisa pe baza datelor furnizate de catre Participant. Organizatorul nu este responsabil si nu poate fi considerat răspunzator pentru furnizarea de catre Participant a unor date incorecte, incomplete si/ sau false la momentul crearii contului si/sau în formularul de comandă, la data plasării comenzii.
  • în cazul returnării produselor achiziționate, indiferent de tipul de Campanie și indiferent de motivul returnarii, este obligatorie respectarea condițiilor de retur ale magazinului www.12note.ro 
  • toate campaniile, promoțiile și discounturile sunt oferite în limita stocului disponibil și in anumite situații nu se pot cumula.
  • anumite campanii pot fi disponibile doar pentru Participanții care dețin sau îsi crează "Cont de client" gratuit în cadrul magazinului www.12note.ro (poti crea acum gratuit un cont de client aici).
  • organizatorul îsi rezervă dreptul (în anumite situații) de a își selecta clienții si de a solicita plata în avans doar prin OP sau Card Bancar, a anumitor comenzi din zonele în care există km. suplimentari, suma de ramburs este prea mare sau clientilor care în trecut au cauzat prejudicii de orice natura Organizatorului. Organizatorul poate chiar sa anuleze expedierea comenzilor în alte situații în care se consideră necesar si îi pot cauza prejudicii de orice natură (exemplu: în cazul Participanților care în trecut nu au ridicat produsele comandate)

  V. LIVRAREA BUNURILOR

   Beneficiază de toate avantajele și bucură-te de ele!


  Suntem parteneri CEL.ro