MONTALE PARIS

MONTALE PARIS, brand de parfumerie orientala, creat de Pierre Montale în anul 2003. Include colectii unice de parfumuri orientale pe baza de Lemn de Agar (Oud), acestea oferă o imersiune olfactivă unică care dezvăluie o perfecțiune accesibilă doar cu ochii închiși, astfel barandul devine "Ambasadorul Francez al Oudului"

AMBASADORUL FRANCEZ AL OUDULUI

Inspirat de frumusețea și secretele ascunse ale lumii răsăritene, între procesul de învățare și minunarea pură, el compune cu materiale olfactive confidențiale și milenare, cum ar fi trandafir, tămâie, chihlimbar, cedru, pădure prețioase și alte mii de parfumuri minunate precum unguente fericite sau dragoste poțiuni.
Pierre Montale va deveni primul ambasador pentru Occident. Subjugat de infinitele sale proprietăți combinatorii, devine primul ambasador al oud-ului pentru vest. Înapoi în patrie în 2003, el prezintă primele sale creații sub egida noii case de parfumuri orientale. O imersiune olfactivă unică care dezvăluie o perfecțiune accesibilă doar cu ochii închiși.


În gama celor mai populare parfumuri orientale ale lui Pierre Montale se ridică spiritul Oudului, deținător de tradiții la porțile spre est. Unguent asiatic parfumat utilizat frecvent în regiunea golfului și Arabia Saudită, acest miros este extras din Lemnul de Agar. Un proces secret de milenii a ținut ascuns timp de multi ani. Subjugat de infinitele sale proprietăți combinatorii, Pierre Montale a devenit primul exportator de Oud pentru vest. El va compune apoi mai mult de o sută de parfumuri care vor dainui pentru totdeauna. 

"Oudul este o materie primă care se propune, apoi se impune, blând și persistent. Forța sa provine din pragurile veacurilor și ale pământurilor care au suportat-o, iar splendoarea ei, imediat perceptibilă, poate fi descoperită și cunoscută doar de-a lungul timpului."

Pierre Montale