MOSTRE PARFUMURI ARABESTI

Gramaj 1 ml - 3,33 ron bucata

Dacā doresti să testezi mai multe parfumuri orientale sau alte produse inainte sa le cumperi, achiziționeazā "mostre de 1 ml" (echivalentul a aproximativ 10-15 pulverizāri) la o varietate din produsele comercializate de 12note Orientale.

Mostrele poate fi sub formā de apā de parfum sau ulei parfumat concentrat, in functie de stocul disponibil in momentul respectiv, având rolul de testare al produsului finit oferit de producatori.

Mostrele se livreaza in recipiente si esantioane de sticlā sau plastic de unicā folosintā, speciale pentru lichide si cosmetice si nu sunt produse sigilate, ele fiind alimentate din alte recipiente de cantitāti mai mari respectându-se norme stricte de igienā.

Cum pot comanda mostre de 1 ml?

Mostrele de 1 ml se comandā la fel ca orice alt produs:

  • am creat special un produs denumit "mostre parfum arabesc 1 ml" unde găsiți toate variantele de parfumuri la care sunt disponibile mostre sub forma de apă de parfum sau ulei parfumat. Vezi mai jos!


Mostrele se acorda in limita stocului disponibil, dacā mostra de parfum solicitatā nu este disponibilā vei fi anuntat si nu vei plati pentru aceasta sau poti opta pentru inlocuire cu o alta mostra.

Mostră parfum arabesc 1 ml

Mostre parfumuri arabesti - comand ă  și testeaz ă  produsul dorit Recipient de sticlă - apă de parfum / ulei parfumat 1 ml (echivalentul a aproximativ 10-15 pulverizări) Mostrele se oferă în limita stocului disponibil COMANDĂ TELEFONICĂ 0768622287

Începând cu 3,33 RON

    Suma minima pentru comenzile formate exclusiv din mostre de 1 ml este de 33,33 ron (10 mostre)