MOSTRE PARFUMURI ARABESTI

Dorești să testezi mai multe parfumuri orientale sau alte produse înainte să le cumperi? Achiziționează mostre de 1 ml de la 3 RON/bucata (echivalentul a aproximativ 10-15 pulverizāri) la o varietate din produsele comercializate de 12note Orientale.

Mostrele pot fi sub forma de apă de parfum sau ulei parfumat concentrat, în funcție de stocul disponibil în momentul respectiv, având rolul de testare al produsului finit oferit de producatori. 
Mostra parfum 1 ml
Mostra parfum 1 ml

Mostrele se livreaza in recipiente si esantioane de sticlā sau plastic de unicā folosintā, speciale pentru lichide si cosmetice si nu sunt produse sigilate, ele fiind alimentate din alte recipiente de cantitāti mai mari respectându-se norme stricte de igienāMostrele sunt considerate si tratate ca produse personalizate (fiind făcute special pentru fiecare client în parte) și nu se accepta returnarea acestora.Pentru comenzile formate exclusiv din mostre de 1 ml suma minima a comenzii este de 20 RON (minim 7 buc/mostre). Pentru livrarea acestora este necesara plata comenzii online cu cardul.

Cum pot comanda mostre de 1 ml?

Mostrele de 1 ml se comandā la fel ca orice alt produs:

  • am creat special un produs denumit "mostre parfum arabesc 1 ml" unde găsești toate variantele de parfumuri la care sunt disponibile mostre sub forma de apă de parfum sau ulei parfumat. Vezi mai jos!


Se acorda in limita stocului disponibil, dacā modelul solicitat nu este disponibil vei fi anuntat si poti anula sau inlocui cu o alta mostra.


MOSTRA PARFUM 1 ml

Mostre parfumuri arabesti - comandă și testează produsul dorit Recipient de sticlă - apă de parfum / ulei parfumat 1 ml (echivalentul a aproximativ 10-15 pulverizări) Mostrele se oferă în limita stocului disponibil COMANDĂ TELEFONICĂ 0768622287

De la 3,00 RON

    Pentru comenzile formate exclusiv din mostre de 1 ml suma minimă este de 20 RON (minim 7 buc/mostre) si necesita plata online cu cardul pentru a fi livrate.

    How to make a click-to-call button for your website