FAKHAR MAN Lattafa

SALE
FAKHAR MAN Lattafa parfum arabesc barbatesc potrivit in serile racoroase, cand doresti sa te evidentiezi si sa faci o impresie deosebita celor din preajma ta. Creat in 2019 de LATTAFA, producator de parfumuri din U.A.E. Dubai.

Cantitate: 100 ml apa de parfum

Clasificare dupa note: ORIENTAL FRUCTAT

Note de varf: bergamota, mar verde, condimente;
Note de mijloc: lacramioare, lavanda, trandafir, tonka;
Note de baza: paciuli, ambroxan, lemn de cedru.

Alegeți o variantă:

De la 99,99 RON 149,99 RON
Please select variants first

PĂRERILE CLIENȚILOR

VIZIUNEA LATTAFA

LATTAFA, un simț al stilului, esenței și iminentei, este cel mai bun brand din parfumurile Lattafa Perfumes. LATTAFA definește stilul de viață și se ocupă de cele mai bune parfumuri de clasă, care nu numai că ajută, dar ajută bărbații și femeile să-și prețuiască viața în fiecare zi. Cu o atentie continua pentru a satisface pasionatii de parfumuri si moda, oferim creații de neuitat prin parfumuri elegante pentru toate gusturile...

Într-un efort de a crea arome de stil de viață care sunt legate de esența vieții, se străduiesc să dezvolte produse de caracter excepțional. Obțin inovație constantă prin tehnici de cercetare complexe ale fiecărui proces. Prin parfumurile lor, au aspiratia să ajute oamenii să se redescopere și să se îndrăgostească de modul în care trăiesc.

Francizele LATTAFA au fost create prin valori inspirationale care sunt expuse prin angajamentul etic, pasiunea pentru excelență și dorința de a crea valoare globală. Mai presus de toate, patronajul lor constă în satisfacția clienților, deoarece nu fac compromisuri in ceea ce priveste calitatea produselor, pentru a rămâne în continuare în servirea clientelei.

Despre brandul LATTAFA...