LA PALOMA Scottish Unt Corp

SALE

Prezentat într-un borcan de sticlă și infuzat cu miros de vanilie, fructe zesty, lemn de santal și piper picant, untul de corp vă lasă pelea cu o strălucire radiantă. Colectia La Paloma by The Scottish Fine Soaps aduce în fiecare zi strălucire si hidratare. Notele fructate și florale se amestecă cu cele picante pentru o aromă unică, combinată cu proprietățile hidratante revigorante ale nectarului agave organic. Nectarul de agave este bogat în acid glicolic, lasand pielea tânără și menținând-o moale, suplă și strălucitoare.

Cantitate: 150 g, unt de corp fara parabeni, pentru femei

COMANDĂ TELEFONICĂ 0768622287

59,99 RON 68,00 RON
Please select variants first

Parerile clientilor

MOD DE UTILIZARE: masați o cantitate mică pe toată suprafața pielii până când se absoarbe complet, pielea se va simti matasoasă, cu o strălucire radiantă. Nu este recomandat pentru față. 

INGREDIENTE: aqua (apă), parafină lichidă, glicerină, alcool cetearilic, stearat de gliceril, parfum, stearat PEG-20, fenoxietanol, unt de semințe de teobroma cacao, Hexil Cinnamal, Linalool, Butilfenil Metilpropional (Lilial), Limonen, Geraniol, Citronellol, Hidroxicitronelal, Coumarin. 

PRODUSUL NU CONTINE PARABENI SI NU ESTE TESTAT PE ANIMALE.  

Despre brandul The Scottish Fine Soaps...