MIRACLE GLOW Max Factor - iluminator

NOU

Alegeți o variantă:

45,00 RON
Please select variants first

Descriere produs

Max Factor Miracle Glow conferă chipului un aspect sănătos si plin de vitalitate. Pigmentii puternici iti vor oferi un look de zeita, perfect pentru zile si nopti in care iti doresti sa stralucesti

Caracteristici:

  • iluminează perfect tenul
  • accentuează delicat zonele selectate
  • are textură cremoasă

Cum se utilizează:
Se aplică pe zonele feței care necesită accentuare și iluminare.Despre brandul Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul "make-up pentru machiajul artiștilor" face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine rusă, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.