Max Factor Smokey Eye Drama Shadow

Alegeți o variantă:

33,00 RON
Please select variants first

Descriere produs

Fardul de pleoape Max Factor Smokey Eye Drama Shadow este creat pentru a accentua culoarea ochilor. Pigmentii bogati in culori armonioase iti vor oferi look-ul perfect de smokey eye.

Cantitate: 8 g

Caracteristici:

  • 4 nuanțe
  • fardurile sunt rezistente la transfer și nu se adună în cuta pleoapei
  • pigmentare intensă
  • ușor de estompat
  • rezistenta de pana la 16 ore
  • ideal pentru look-uri diverse
  • format potrivit pentru călătorii

Despre brandul Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul "make-up pentru machiajul artiștilor" face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine rusă, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.