PURE DESIRE Les FEMMES Rave

Stoc epuizat

PURE DESIRE LES FEMMES parfum arabesc by RAVE este expresia pura a parfumurilor pasionale de lux in care te vei simti fabulos tot timpul, poate fi purtat in orice moment al zilei si care cu siguranta te va pune in lumina reflectoarelor


COMANDĂ TELEFONICĂ 0768622287    

109,99 RON 149,00 RON
Please select variants first

Descriere produs

PURE DESIRE LES FEMMES parfum arabesc oriental pentru femei creat anul 2018 de catre RAVE. Astazi, apartinand impreuna cu VURV, ASDAAF, AL RAHEEB companiei LATTAFA, una dintre cele mai prestigioase companii producatoare de parfumuri si produse cosmetice din Emiratele Arabe Unite.

Cantitate: 100 ml 

Concentratie: apa de parfum 3.4 FL.OZ.

Clasificare dupa note: ORIENTAL

Note de varf: chihlimbar, mosc;
Note de mijloc: plante aromatice;
Note de baza: vanilie, lemn de Agar (Oud), caramel.

Despre brandul RAVE...

Marca LATTAFA este o creație esențială inspirată de termenul "verva", care reprezintă pasiunea și energia. Fiecare parfum din LATTAFA descrie aceeași energie și entuziasm, dovedind a fi o sursă de inspirație pentru a expune o asemenea pasiune, în fiecare zi. Există multe trăsături și caracteristici care se conectează și sunt individuale la o anumită aromă și iminență. Astfel, aroma devine o substanță incredibilă de conducere a energiei. LATTAFA are plăcerea de a facilita tuturor oamenilor, indiferent de preferințe, să rămână pasionați si înfloritori în viață prin colecția lor. Trebuie să fie creația LATTAFA când este vorba despre energia reînnoită cu fiecare parfum și aromă, din nou si din nou.

Afla mai multe despre RAVE...


Parerile clientilor