RAMZ SILVER Lattafa

Stoc epuizat SALE

COMANDĂ TELEFONICĂ 0768622287

75,99 RON 99,00 RON
Please select variants first

Descriere produs

RAMZ SILVER parfum arabesc by Lattafa este un parfum unisex destinat in special zilelor cand vrei sa simti prospetimea unui parfum oriental aromatic.

RAMZ SILVER parfum arabesc oriental unisex creat in anul 2018 de catre LATTAFA, una dintre cele mai prestigioase companii producatoare de parfumuri si produse cosmetice din Emiratele Unite Arabe. LATTAFA este totodata si detinatoarea brandurilor VURV, RAVE, ASDAAF, AL RAHEEB.

Cantitate:  100 ml

Concentratie: apa de parfum 3.4 FL.OZ.

Clasificare dupa note: Oriental Aromatic

Note de varf: mandarina, grapefruit, anason stelat;
Note de mijloc: heliotrop, masline, chiparos;
Note de baza: Tonka, lemn de Guaiac, vanilie.

Parfumurile LATTAFA au fost concepute de domnul Sheikh Shahid Ahmad încă din 1982. Fiind un vizionar foarte apreciat, domnul Sheikh a avut un vis de a crea parfumuri de înaltă calitate pentru clienții regionali din Orientul Mijlociu. O companie mica a fost transformata intr-un jucator regional formidabil, cu exporturile sale catre principalele tari din GCC. Compania s-a maturizat în stil și calitate, ceea ce a creat o valoare incredibilă în rândul clienților săi, dovedind a fi excelentă și superioară față de orice alt produs din segment. Pentru a menține moștenirea în mișcare, compania a lansat LATTAFA în 2012 pentru a extinde domeniul de activitate dincolo de Orientul Mijlociu și pentru a servi o gamă mai largă de clienți de pe tot globul. Extinderea la nivel mondial i-a determinat să creeze cele mai bune arome occidentale pentru a răspunde la nișă și cerere...

Afla mai multe despre brandul Lattafa...