ROSE KASHMIRI Lattafa

SALE
ROSE KASHMIRI este un parfum arabesc cu o combinatie de note lemnoase, vanilie si casmir ce te vor invalui si-ti vor capta simturile.

  • Apa de parfum dama 100 ml
  • Ambalare cadou gratuita

COMANDĂ TELEFONICĂ 0768622287

77,99 RON 129,00 RON
Please select variants first

Descriere produs

ROSE KASHMIRI parfum arabesc oriental pentru femei creat in anul 2018 de catre LATTAFA, una dintre cele mai prestigioase companii producatoare de parfumuri si produse cosmetice din Emiratele Arabe Unite. LATTAFA este totodata si detinatoarea brandurilor VURV, RAVE, ASDAAF, AL RAHEEB. 

Cantitate: 100 ml

Concentratie: apa de parfum 3.4 FL.OZ.

Clasificare dupa note: LEMNOS DULCE

Note de varf: note florale, coacaze;
Note de mijloc: vanilie, iasomie, sofran;
Note de baza: ambra, Oud(lemn de Agar).


Parerile clientilor

Parfumurile LATTAFA au fost concepute de domnul Sheikh Shahid Ahmad încă din 1982. Fiind un vizionar foarte apreciat, domnul Sheikh a avut un vis de a crea parfumuri de înaltă calitate pentru clienții regionali din Orientul Mijlociu. O companie mica a fost transformata intr-un jucator regional formidabil, cu exporturile sale catre principalele tari din GCC. Compania s-a maturizat în stil și calitate, ceea ce a creat o valoare incredibilă în rândul clienților săi, dovedind a fi excelentă și superioară față de orice alt produs din segment. Pentru a menține moștenirea în mișcare, compania a lansat LATTAFA în 2012 pentru a extinde domeniul de activitate dincolo de Orientul Mijlociu și pentru a servi o gamă mai largă de clienți de pe tot globul. Extinderea la nivel mondial i-a determinat să creeze cele mai bune arome occidentale pentru a răspunde la nișă și cerere...

Afla mai multe despre brandul Lattafa...