PLATĀ SI LIVRARE

MODALITĂȚI DE PLATĂ

ONLINE CU CARD BANCAR

tranzactii 3D Secure asigurate de GLOBAL PAYMENTS

0 ron

NUMERAR CU RAMBURS

platesti curierului cand primesti coletul

4 ron

ONLINE CU ORDIN DE PLATĀ

tansfer bancar direct - detalii de plata dupa plasarea comenzii

0 ron

ONLINE CU GOOGLE PAY

plateste direct cu portofelul tau virtual Google

0 ron

OBSERVAȚII MODALITĂȚI DE PLATĂ:

 • PLATA NUMERAR CU RAMBURS - taxa de 4 ron  suma ce reprezinta TAXA RAMBURS care este perceputa si incasata de firma de curierat si se adaug taxei de livrare, dupa caz;
 • PLATA ONLINE CU ORDIN DE PLATĀ (in acest caz procesarea comenzii se face dupā confirmarea platii in contul bancar ING detinut de catre Exclusive Gift Shop SRL (12note Orientale); Taxa ordin de plata egala cu 0 ron.
 • PLATA ONLINE CU CARD BANCAR prin platforma Global Payment. GP webpay foloseste tehnologia 3D Secure, în conformitate cu cerințele de securitate ale Organizatiile Internationale de Carduri Visa si MasterCard. Gata pentru PSD2. Taxa plata cu card bancar egala cu 0 ron.
 • SUMA MINIMA PENTRU COMENZILE LIVRATE PRIN CURIER ESTE DE 33,33 RON.

MODALITĂȚI DE LIVRARE

RIDICARE PERSONALĀ COMANDĀ

din Bucuresti, Sector 4 | Rezervat 48 ore

gratuit

LIVRARE GRATUITĂ

la comenzi peste 140 ron

gratuit

LIVRARE STANDARD

prin curier pe teritoriul României comenzi sub 140 ron

10,99 ron


OBSERVAȚII LIVRARE PE TERITORIUL ROMÂNIEI:

 1. RIDICARE PERSONALĀ  ridicā din BUCURESTI, Sector 4 - GRATUIT (comenzile sunt rezervate pentru preluarea de cātre client timp de 48 ore;
 2. Livrare STANDARD NATIONALĀ - Curier Rapid - cost 10,99 ron la comenzile sub 140 RON (în localitățile din aria de acoperire a curierului, farā km. suplimentari);
 3. LOCAȚII ÎN AFARA ARIEI DE ACOPERIRE A FIRMLELOR E CURIERAT FARA KM. SUPLIMENTARI
 • Pentru localitățile din afara ariei de acoperire a curierului se percepe costul transportului variaza intre 15-50 ron, în funcție de câti km. suplimentari calculeza si taxeaza firma de curierat (valoarea exactā a transportului va fi comunicatā de cātre consultantul de vânzāri 12note in momentul contactārii Clientului in vederea confirmārii si finalizārii comenzii, in acel moment Clientul poate cere anularea comenzii daca nu doreste plata echivalentului taxei de livrare).
 • Gāseste locatia ta si aflā dacā vei avea de achitat km. suplimentari conform documentelor de acoperire nationalā ale firmelor de curierat (listele au caracter informativ, 12note Orientale nu isi asumā eventualele actualizari sau modificari fācute de cātre firmele de curierat).

OBSERVAȚII LIVRARE

 • 12note Orientale doreste sa ofere Clientilor livrare cat mai rapida, in 24 ore in conditii normale, (vezi Termeni si conditii) dar datoritā diferitilor factori si situatii ce pot influenta livrarile, termenul acestora poate fi prelungit pânā la un interval de 1-7 zile lucrātoare (in functie de disponibilitatea firmelor de curierat, factori meteorologici etc.)

PRODUSE LIPSĂ SAU DETERIORATE

 • Cumpārātorul are obligatia de a verifica coletul în momentul livrarii de cātre curier, dacā coletul prezintā daune semnificative, urme de agresiune sau dacā sigiliul a fost rupt, vā rugām sā refuzati primirea lui. Reclamatiile ulterioare nu se iau in considerare. Pentru detalii suplimentare va rugām cititi sectiunea "Termeni si conditii"

*Preturile afisate includ TVA

How to make a click-to-call button for your website