POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE


EXCLUSIVE GIFT SHOP S.R.L. Str. Odei nr. 168-170, cod postal 041047, sector 4, Bucuresti, operatorul magazinului online www.12note.ro, declară că toate datele personale (denumite mai departe "Date") sunt considerate strict confidențiale şi sunt tratate în conformitate cu legile în vigoare în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

Securitatea Datelor dumneavoastră personale este o prioritate pentru noi. În consecință, acordăm cea mai mare atenție Datelor personale și protecției acestora. În cadrul acestor Principii ale prelucrării Datelor cu caracter personal, dorim să vă informăm ce date personale colectăm despre dumneavoastră și cum le folosim în continuare.

EXCLUSIVE GIFT SHOP S.R.L. se obliga ca Datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care Datele cu caracter personal stocate de sistemul sunt transmise pe cale electronica, EXCLUSIVE GIFT SHOP S.R.L. nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, EXCLUSIVE GIFT SHOP S.R.L. va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.
Informatiile furnizate catre EXLUSIVE GIFT SHOP S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului EXCLUSIVE GIFT SHOP S.R.L., abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. EXCLUSIVE GIFT SHOP S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de email unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice Datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

EXCLUSIVE GIFT SHOP S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea Datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

1. dreptul de a cere EXLUSIVE GIFT SHOP S.R.L. sa va confirme prelucrarea sau nu a Datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
2. dreptul de a cere EXLUSIVE GIFT SHOP S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele Date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
3. dreptul de a cere EXLUSIVE GIFT SHOP S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea Datelor Dumneavoastra personale;
4. dreptul de a cere EXLUSIVE GIFT SHOP S.R.L.  sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin email la adresa office@12note.ro sau prin posta la adresa: Str. Odei nr. 168-170, cod postal 041047, apartament 8, Sector 4, Bucuresti. EXLUSIVE GIFT SHOP S.R.L.  foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

EXLUSIVE GIFT SHOP S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. 

EXLUSIVE GIFT SHOP S.R.L. nu poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru pierderea sau alterarea Datelor personale stocate de 12note in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de Date cu informatii personale a utilizatorilor 12note, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre EXLUSIVE GIFT SHOP S.R.L. a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa Datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.12note.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.12note.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Contactați-ne

Dacă aveți orice fel de întrebări, comentarii și cereri cu privire la aceste principii, contactați-ne la adresa de e-mail office@12note.ro sau la telefon +40768 622 287.

Responsabilul cu protecția datelor: office@12note.ro

How to make a click-to-call button for your website