BUCURA-TE DE LIVRARE GRATUITA

la zeci de modele dintre cele mai bune parfumuri arabesti pentru femei si barbati, pana la sfarsitul  lunii septembrie

Categorii


Organizatorul campaniei:

Campania #12note ""Bucura-te de livrare gratuita pana la sfarsitul verii !!!" este organizata de Exclusive Gift Shop SRL (12note Orientale) cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului - Bucuresti sub nr. J40/2803/2019, C.U.I. 40726453 denumita in continuare "12note Orientale" sau "Organizator".

Campania se va desfășura conform prezentului Regulament ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială.

Perioada campaniei: 01.06.2020 - 30.09.2020

Mecanismul campaniei:

  • se aplica pentru produsele semnalizate cu eticheta "LIVRARE GRATUITA in limita stocului disponibil";
  • produsele aflate in comenzile plasate online pe www.12note.ro beneficiaza de livrare gratuita (se ofera livrare gratuita doar in localitatile fara kilometrii suplimentari din aria de acoperire a firmei de curierat).

Gaseste locatia ta aici si afla daca vei beneficia de livrarea gratuita din cadrul campaniei "Bucura-te de livrare gratuita pana la sfarsitul verii" conform documentelor de acoperire nationala ale firmei de curierat (listele au caracter informativ, 12note Orientale nu isi asuma eventualele actualizari sau modificari facute de catre firmele de curierat).

Informatii suplimentare la numarul de telefon 0768622287