Selectarea produselor dorite

În momentul în care ați gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adaugă în coș. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Coșului de cumpărături, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionat, sa adaugati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a adauga alte produse in coș, actionati butonul Continuă cumpărăturile.

Informații pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, este recomandat, dar nu obligatoriu sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina Acces / Înregistrare cont. Dacă îți creezi cont de client ai numeroase avantaje, detalii aici.

În cazul în care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comandă, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate de 12note, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii si de optiunile disponibile, este posibil sa fie solicitată apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.


Iți recomandăm să îți creezi (gratuit) cont de client, vezi toate avantajele și începe să te bucuri de ele!