Metode de plată

PLATA LA SEDIU - 0 RON

  • plătești numerar la ridicarea comenzii de la sediul din Sector 4, București. Opțional se poate efectua plata înainte, online cu card bancar / transfer bancar direct (ordin de plată), urmând doar a ridica comanda.

ONLINE CU CARD BANCAR - 0 RON

  • tranzactii securizate 3d Secure2 prin PlatiOnline, platești online simplu si sigur. Portalul de plăți foloseste tehnologie securizata, în conformitate cu cerințele de securitate ale Organizatiile Internationale de Carduri Visa si MasterCard. Pentru plata online, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele 12note.

ONLINE CU ORDIN DE PLATĂ - 0 RON

  • transfer bancar direct -  toate informațiile necesare plații le primiti pe email, după plasarea comenzii. Livrarea se face după confirmarea plații în contul bancar ING deținut de către Exclusive Gift Shop SRL (12note Orientale). Pentru accelerarea procesului, vă rugam să ne contactați și să ne trimiteti o copie după ordinul de plată pe adresa office@12note.ro

RAMBURS NUMERAR LA LIVRARE - 5 RON

  • platești integral curierului la primirea comenzii (coletului). Taxa ramburs este percepută și încasată de firma de curierat și se adaugă taxei de livrare. În cazul comenzilor achitate online cu cardul, taxa de ramburs (5 RON) nu se mai plătește.

COMANDĂ MINIMĂ ESTE DE 25 RON


LIVRARE ȘI RETUR

Suntem parteneri CEL.ro